Huse si carcase Oppo A72

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase de protecție pentru OPPO A72

Se poate întâmpla oricând. I se poate întâmpla oricui. Indiferent cât de grijuliu ești, smartphone-ul tău poate cădea pe podea sau asfalt. Poate atunci când cobori din mașină și îți alunecă din buzunar. Sau când te afli la un concert și cineva se împinge din greșeală în tine. Nu risca! Alege din colecția etuo.ro o husă sau carcasă pentru OPPO A72. Protejează-ți telefonul de zgârieturi, lovituri, căzături sau chiar praf, murdărie și lichide. Profită de smartphone-ul tău pentru cât mai mult timp, cu ajutorul unei investiții minime, de doar câteva zeci de lei.

OPPO A72, o surpriză pentru iubitorii de smartphone-uri

Pentru cei care folosesc deja OPPO, modelul A72 apărut în 2020 a fost o surpriză plăcută. Are un ecran mare de 6,5 inch și rezoluție 1080 x 2400 pixeli. Are cel mai nou sistem Android și o cromatică excelentă a display-ului. Procesorul Snapdragon 665 Qualcomm te asigură că îl poți folosi fără să funcționeze sacadat sau să se blocheze când ți-e lumea mai dragă. Așadar, dacă ești norocosul posesor al unui OPPO A72, noi te ajutăm să te bucuri de el pentru cât mai mult timp. Alege-i chiar acum accesoriile potrivite de protecție.

Fără zgârieturi, fără lovituri

Din gama de huse și carcase pentru OPPO A72 de la etuo.ro vei găsi modele variate, de la simple la colorate, de la transparente la modele încărcate de imagini și simboluri grafice. Husele sunt din silicon sau policarbonat, materiale rezistente care fac ca telefonul tău să treacă prin nenumărate situații din care să iasă intact. Ușor de curățat, flexibile și ușor de aplicat, toate husele și carcasele de pe această pagină sunt perfect compatibile cu OPPO A72. Alegerea îți aparține! Te vei bucura pe termen lung de smartphone-ul tău, cu ajutorul husei sau carcasei pe care o alegi.