0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase OPPO A9 (2020)

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase protectie OPPO A9 (2020): Protejeaza-ti telefonul orice-ar fi

Daca aveti meserii dinamice, care implica munca pe teren sau in medii foarte solicitante (cum ar fi restaurantele sau santierele de constructii), smartphone-ul dumneavoastra este supus constant unor riscuri neprevazute. Pe langa „frecusurile” uzuale si cotidiene – cum ar fi frecarea de cheile din buzunar, de exemplu – , in astfel de cazuri apar multe situatii neprevazute in care il puteti scapa din neatentie, iar o fisura cat de mica ii poate afecta nu doar aspectul, ci si functionalitatea. Asa ca un telefon rezistent, dar si delicat, precum OPPO A9 are nevoie de o carcasa de protectie pe masura.

Unde o gasesti?

In magazinul online etuo.ro. Nu trebuie decat sa intrati acolo si sa cautati carcase protectie OPPO A9 – vi se va deschide una dintre cele mai variate oferte. Specialistii etuo.ro sunt gata mereu sa va ajute cu sugestii, inclusiv pentru personalizarea carcasei sau husei pe care o alegeti – in acest sens, aveti la dispozitie un serviciu special pe site-ul magazinului, menit sa va ajute sa va exprimati cel mai bine identitatea prin intermediul telefonului dumneavoastra.

De ce o carcasa de protectie OPPO A9 (2020)?

Carcasele sau husele de protectie sunt deosebit de importante mai ales pentru partile delicate si interioare ale smartphone-urilor. Ele pot fi pavaza inclusiv impotriva prafului si a murdariei care se aduna in punctele de incarcare si cele pentru castile ale telefonului, iar la suprafata il protejeaza pe acesta de fisuri si zgarieturi. Totodata, ele reduc din uzura lui zilnica in cazul persoanelor care il utilizeaza rar si ajuta la pastrarea aspectului si functiilor sale pentru mai multa vreme. Pe etuo.ro gasiti tipul de protectie potrivit pentru telefonul OPPO A9 (2020) – de la carcase sau huse de protectie delicate, din piele ecologica sau naturala, la unele din materiale cu o durabilitate mare – fabricate din silicon, cauciuc sau TPU. Nu mai stati pe ganduri!