CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Oppo Reno 2Z - Carcase telefoane

Huse pentru Oppo Reno 2Z


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Oppo Reno 2, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Carcase de protectie OPPO Reno 2Z: Pentru rezistenta si eleganta telefonului tau

Cauzele de deteriorare si avariere a telefonului sunt multiple si pot aparea de unde nu te astepti, mai ales cand il folosesti mult in activitatile tale de zi cu zi. Iar un OPPO Reno 2Z zgariat sau fisurat atarna greu de personalitatea ta, asa ca e vital sa-i oferi protectia de care are nevoie. O carcasa sau o husa de protectie iti apara de telefonul de pericole nevazute si, in acelasi tip, ii poate asigura si un aspect rafinat, prin care sa inspiri seriozitate si eleganta.

Protectie si rafinament

Magazinul online etuo.ro pune la dispozitie o mare varietate de carcase de telefon, astfel incat fiecare utilizator de smartphone poate gasi ceva care i se potriveste. Persoanele care apreciaza atat functionalitatea, cat si un aspect rafinat si original, pot opta, de exemplu, pentru carcasaele sau husele din piele – atat naturala, cat si ecologica. Ele pot fi atasate la pantaloni, la curelele rucsacului sau la sacou, fiind o optiune pentru cazurile in care ai nevoie de telefon, dar nu poti sa-l pui in buzunar din cauza tinutei. Iar o varianta care este in acelasi timp eleganta si practica este o carcasa de protectie OPPO Reno 2Z cu clapeta sau tip carte, confectionata din piele naturala sau ecologica, care are o captuseala cu silicon pentru un plus de protectie.

De ce o carcasa de protectie?

Carcasele iti protejeaza smartphone-ul de cazaturi si socuri pe care nu ai cum sa le prevezi, precum si de zgarieturile si fisurile care se pot produce prin frecarea sau atingerea de alte obiecte, iar acest aspect este foarte important atunci cand vine vorba de componentele interioare si delicate. Pe etuo.ro, ele pot fi si personalizate printr-o aplicatie speciala, care ii permite utilizatorului sa le imprime cu orice imagine sau model isi doreste.