0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase OPPO Reno 3

Smartphone-urile OPPO Reno 3 5G, OPPO Reno 3 Pro, sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse și carcase pentru Oppo Reno 3

Protecția smartphone-ului tău trebuie să fie în topul priorităților tale. În special atunci când vorbim despre un dispozitiv așa cum este noul Oppo Reno 3. Ecranul fără breton, carcasa din sticlă și materialele folosite în obținerea unui design cu adevărat impresionant nu își pot păstra aspectul fără un minim de efort din partea ta. Și nu, nu ne referim la grija pe care o acorzi telefonului tău. În schimb, este vorba despre accesoriile care te pot ajuta să îți păstrezi device-ul în siguranță indiferent de activitatea pe care o desfășori. Este vorba despre husele și carcasele compatibile cu noul Oppo Reno 3. Le găsești acum la prețuri avantajoase în oferta etuo.ro.

Varietate de modele în culori și desene inedite

Grafica husei și a carcasei cu care îți accesorizezi smartphone-ul contează la fel de mult ca protecția pe care un astfel de produs o oferă în utilizarea zilnică. Pentru că, personalizarea device-ului tău preferat transformă un simplu telefon într-un accesoriu vestimentar care îți dă încredere și care te reprezintă cu adevărat. Așadar, descoperă modelele de huse și carcase compatibile cu noul tău Oppo Reno 3. Ai o varietate de culori, modele grafice, desene și tematici din care să alegi. Cumpără o husă alegând materialul preferat, sau mergi pe mâna unei carcase pentru protecție extinsă împotriva șocurilor mecanice puternice.

Protecție la prețuri accesibile

Toate husele din oferta etuo.ro sunt perfect compatibile cu modelul Oppo Reno 3. Pe scurt, accesoriile sunt prevăzute cu decupaje precise care asigură un mulaj perfect al husei după forma și particularitățile de design ale telefonului. Astfel, device-ul tău este protejat de zgârieturi, lovituri, căzături și alte accidente neplăcute. Alege să îți păstrezi smartphone-ul impecabil pentru mai mult timp și bucură-te de prețuri accesibile pentru accesoriile tale preferate.