0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Orange Neva Zen

Huse pentru Orange Neva Zen


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Orange Neva Jet, sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse și carcase pentru Orange Neva Zen

Dacă tocmai ai primit, sau ai achiziționat un smartphone Neva Zen de la furnizorul tău de telefonie mobilă, ești în căutarea accesoriilor compatibile. În cazul în care husele și carcasele clasice nu te mulțumesc, în catalogul online etuo.ro ai la îndemână o gamă largă din care să alegi. Personalizează-ți smartphoneul Orange Neva Zen alegând o soluție de protecție modernă. Oferă-i telefonului tău o nouă imagine și asortează-l cu stilul tău vestimentar. Te poți juca cu o paletă largă de culori și modele, dar și cu o varietate de materiale prin care să-i surprinzi pe cei din jurul tău.

Protecție și stil într-un singur pachet

O husă sau o carcasă compatibilă cu smartphone-ul tău Orange Neva Zen va asigura protecția de care noul tău gadget are nevoie. Știm bine, atunci când vine vorba despre manevrarea telefonului, niciodată nu poți fi suficient de precaut. Un simplu moment de neatenție se poate transforma într-o reală problemă. Așadar, ferește-ți smartphone-ul de zgârieturi, lovituri, căzături și de alte șocuri similare achiziționând o husă sau o carcasă de calitate. Accesoriile disponibile sunt perfect compatibile cu dispozitivul Orange Neva Zen ceea ce înseamnă că se vor potrivi perfect cu particularitățile de design ale telefonului tău.

Huse și carcase de cea mai bună calitate

Husele și carcasele pe care le poți comanda din catalogul online etuo.ro garantează protecția și siguranța telefonului tău Orange Neva Zen. Acestea sunt realizate din materiale rezistente, dar plăcute la atins. Ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni în funcție de preferințe: plastic, cauciuc, silicon, metal sau chiar și lemn. În plus, poți opta pentru o carcasă colorată, sau cu modele personalizate. Răsfoiește catalogul și alege husa sau carcasa care vorbește pe stilul tău. Indiferent de selecție, accesoriul va proteja atât spatele cât și muchiile smartphone-ului tău. Iar ție nu îți rămâne decât să faci ceea ce îți place, uitând de grija telefonului.