Huse Realme 6 - Carcase telefoane

Smartphone-urile Realme 6 Pro, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse de protectie pentru Realme 6

Descopera placerea de a folosi noul tau smartphone Realme 6 in deplina siguranta, cu o husa de protectie pentru spate. Experienta de folosire a acestui telefon este una delicata si eleganta. De aceea, husele disponibile pe etuo.ro sunt, la randul lor, adaptabile perfect pentru carcasa originala a dispozitivului. Se muleaza pe margini si pe partea din spate, protejeaza camera foto si senzorul de amprenta. In plus, se scot usor dupa montare, in cazul in care ai nevoie sa schimbi cartela sau bateria telefonului.

Protectie rapida, cat ai spune 64 MP

Camera foto de 64 MP a acestui smartphone iti permite sa faci poze impecabile. Vei aprecia inca de la prima imagine claritatea, chiar si daca folosesti functia de zoom dintr-un unghi larg. Imagineaza-ti asa: camera principala a telefonului Realme 6 are o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor 4K. Asadar, tii in mana un smartphone valoros, de care trebuie sa ai grija. De aceea, noi iti promitem ca, folosind o husa sau carcasa de protectie etuo pentru Realme 6, vei pastra telefonul impecabil, asa cum sunt si pozele pe care le vei face.

Performanta si rezistenta cu Realme 6

Ca orice smartphone, Realme 6, odata ce a fost scos din cutie, incepe sa se uzeze. Oricat de putin l-ai folosi sau oricata grija ai avea de el, acest telefon poate ramane cu urme de amprente, zgarieturi, colturi uzate sau chiar crapaturi pe ecran, daca iti scapa din mana. De aceea, iti recomandam una sau chiar mai multe modele din gama noastra larga de huse si carcase de protectie pentru etuo.ro. In felul acesta, poti schimba dupa dispozitie carcasa pe care telefonul tau ,,o poarta". Nu-i asa ca ti-ar placea sa fii in trend dar si sa-ti stii telefonul Realme 6 protejat?