0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Realme 8i

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse si carcase de protectie pentru Realme 8i

Ti-ai achizitionat recent telefonul mobil Realme 8i. Ecranul arata impecabil, iar spatele nu are nicio zgârietura. Te-ai gândit si la un accesoriu GSM de protectie care sa îl pastreze în aceasta stare pentru o perioada lunga de timp? Cei mai multi proprietari de smartphone aleg husele de protectie. De ce? Ei bine, un gadget precum Realme 8i are nevoie de instrumente care sa îl protejeze în orice moment. Pentru ca nu ne dorim ca noul tau dispozitiv portabil sa se aleaga cu un ecran spart, cu zgârieturi fine sau particule de praf acumulate în orificiile importante ale telefonului mobil. Bineînteles, pentru a putea beneficia de protectie maxima, pe lânga huse si carcase eficiente, device-ul tau mai are nevoie si de folii de protectie, din plastic sau de sticla, care sa previna spargerea display-ului.

Husele Etuo: accesoriile de care ai nevoie pentru Realme 8i

Achizitionarea unor produse din protectie din catalogul online Etuo reprezinta solutia pe care o cauti. Gândeste-te ca un accesoriu GSM de protectie îti acopera spatele, marginile, colturile, Mai mult decât atât, produsele noastre scad riscul aparitiei zgârieturilor si absorb socurile în momentele în care telefonul tau mobil Realme 8i are parte de o cazatura neasteptata. Plus ca îti punem la dispozitie huse si carcase compuse din materiale diferite, precum plastic flexibil, piele sau lemn. Husa se întinde pe aproape toata suprafata smartphone-ului tau si actioneaza asemenea unui scut în fata incidentelor neasteptate care se pot ivi. Ia în considerare faptul ca decizia cumpararii unui accesoriu GSM îti aduce si beneficii pe termen lung. Printre acestea se numara valoarea crescuta la vânzarea ulterioara, un aspect îngrijit si cool, accesibilitate ca pret si, nu în ultimul rând, protectie în fata impacturilor.    

Telefon protejat în orice moment cu husele Etuo

Desi pare o misiune foarte simpla, alegerea unui model potrivit de husa pentru dispozitivul portabil Realme 8i poate fi mai dificila decât ai crezut initial. Trebuie sa iei în considerare, în primul rând, ca accesoriul de protectie sa îmbrace perfect caracteristicile telefonului mobil, fara sa îngreuneze în vreun fel raspunsul la actiunile tale. Spre exemplu, atunci când vrei sa utilizezi butoanele de volum sau blocare, ori în momentele în care vrei sa faci un selfie deosebit de atragator. Dupa cum probabil ai mai auzit sau ai experimentat chiar tu acest lucru, cea mai comuna defectiune a gadgeturilor mobile este reprezentata de spargerea ecranului. Plus ca situatiile în care displayul device-ului tau Realme 8i s-ar putea face tandari se ivesc la tot pasul. Unde mai pui ca daca esti o persoana extrem de activa, riscul de a scapa telefonul din mâna pe diferite suprafete dure creste considerabil. Desigur ca exista câteva modalitati prin care îti poti repara singur ecranul spart al telefonului, dar acest lucru nu îti garanteaza ca smartphone-ul va mai functiona ca înainte. Solutia? Opteaza pentru o husa sau caracasa Etuo.

Aspect îngrijit si cool pentru Realme 8i

Desigur ca si aspectul conteaza foarte mult. Aceste este unul dintre principalele motive pentru care tu ar trebui sa optezi pentru achizitionare unui accesoriu GSM de protectie. Îti doresti un imprimeu special, cu amestec de culori sau poza preferata cu persoana iubita? Husele si carcasele de la Etuo vin la pachet cu o gama variata de nuante si modele în stiluri diferite. Plus ca daca vrei ca logo-ul de pe spatele telefonului mobil Realme 8i sa fie vizibil, nu-ti face probleme. Îti punem la dispozitie huse din silicon transparent. Si daca ne referim la posibilitatea de a personaliza husa sau carcasa pentru Realme 8i, afla ca o poti face cu usurinta cu ajutorul configuratorului online de huse. Pe lânga toate acestea, abonarea la newsletter-ul nostru îti aduce si 10% discont la prima comanda pe care o vei realiza. Iar daca vei cumpara o husa pentru tine si cineva drag, noi îti oferim si livrare gratuita. Fa o schimbare pentru telefonul tau Realme 8i!