CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Samsung Galaxy A21 - Carcase telefoane

Huse pentru Samsung Galaxy A21


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Samsung Galaxy A21s, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Modelul dispozitivului 1090
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Prelungește viața smartphone-ului tău cu huse de protecție rezistente

Dacă partenerul tău de zi cu zi este un Samsung Galaxy A21, dotat cu o cameră principală duală și un zoom digital de până la 4x, atunci nu permite acestor „calități” să se deterioreze. Tot ce trebuie să faci este să-ți echipezi smartphone-ul cu o carcasă de protecție confecționată din materiale flexibile și rezistente. De acum îți poți transporta prietenul cu o memorie gigantică într-unul dintre compartimentele genții sau în buzunarul de la haină. Orice posibil contact cu cheile de la casă sau cu asfaltul îl va lăsa indiferent și intact.

De ce are nevoie Samsung Galaxy A21 de o husă de protecție

După cum bine știi, indiferent de calitatatea și performanța unui dispozitiv, acesta nu poate trece proba timpului, dacă nu este menținut într-o stare optimă. În catalogul online etuo.ro te bucuri de o gamă variată de huse de protecție, sepecial concepute pentru modelul Samsung Galaxy A21. Lasă zgârieturile, uzura și neplăcutele pete de murdărie să devină un mit pentru smartphone-ul tău. Carcasele de protecție realizate din materiale TPU se mulează foarte bine pe suprafața smartphone-ului și sunt prevăzute cu decupaje care facilitează accesul la butoanele laterale. Un alt avantaj? Căștile și alte accesorii specifice smartphone-ului sunt ușor de atașat. Lasă ritmul muzicii să-ți ghideze pașii!

Descoperă carcasele de protecție pentru Samsung Galaxy A21

Cu toții am auzit de prea multe ori expresia „să îmbini utilul cu plăcutul”. Cu toate acestea, sintagma chiar trebuie luată în serios, iar la etuo îi acordăm importanță maximă. Pe lângă carcase de protecție cu un înalt grad de funcționalitate, îți oferim și un design atrăgător. Vezi gama noastră de huse transparente, intens colorate sau cu printuri potrivite pentru toate gusturile. În funcție de nevoile tale și ale smartphone-ului tău Samsung Galaxy A21 poți opta atât pentru huse de protecție standard, cât și pentru carcase rezistente tip copertă de carte.