Huse si carcase Samsung Galaxy A30s

Huse pentru Samsung Galaxy A30s


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Samsung Galaxy A30, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Model dispozitiv 1101
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase disponibile pentru Samsung Galaxy A30S

Chiar dacă Samsung a lansat oficial Galaxy A30S în toamna acestui an, în magazinul online etuo.ro găsești o gamă diversă de accesorii compatibile. Ale o husă sau o carcasă care se potrivește perfect cu designul noului tău telefon și bucură-te de protecție garantată indiferent de situație. Alege modelul mult dorit în funcție de material, culoare și alte caracteristici specifice. Toate produsele din catalogul nostru se vor mula perfect după carcasa telefonului tău, ceea ce înseamnă că poți folosi toate funcționalitățile de bază fără constrângeri.

Protecție și stil pentru Samsung Galaxy A30S

Telefonul este cel mai utilizat gadget în viața de zi cu zi. În plus, smartphone-urile au devenit mai mult decât simple dispozitive prin intermediul cărora păstrăm legătura cu cei din jurul nostru. Telefoanele sunt un accesoriu prin care ne facem remarcați, cu care ne completăm fiecare ținută. De aceea, o husă sau o carcasă trebuie să ofere mai mult decât protecție și siguranță. Pentru că știm că husele și carcasele înseamnă și stil, îți oferim produse diverse cu ajutorul cărora să schimbi și să personalizezi aspectul smartphone-ului tău Samsung Galaxy A30S.

Toate accesoriile de care ai nevoie pentru telefonul tău

Husele, sau carcasele au rolul de a proteja telefonul tău indiferent de situație. Echipat cu un astfel de accesoriu, dispozitivul Samsung Galaxy A30S va fi ferit de probleme indiferent de activitatea pe care o vei desfășura. Husele și carcasele feresc telefonul de zgârieturi, îi păstrează designul ca în prima zi chiar și după multe luni de folosire zilnică și îl feresc de acțiunea prafului și a murdăriei care îi pot afecta funcționalitatea. Totul pentru ca tu să faci ceea ce îți place uitând de grija smartphone-ului.