Huse si carcase Samsung Galaxy A51 4G

Huse pentru Samsung Galaxy A51 4G


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Samsung Galaxy A51 5G, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Model dispozitiv 1102
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse telefoane si carcase – Galaxy A51

Inlocuirea ecranului este cea mai des întalnita reparatie pentru smartphone asa ca daca vrem un telefon rezistent e cazul sa il protejam. Singurul mod în care ne putem salva telefonul mobil este atenția, în special la apă. O metoda avantajoasa si eficienta de protectie o reprezinta husele de spate care protejeaza telefonul la impact. De la huse usoare, subtiri, pana la carcase blindate care ofera maximum de protectie, in magazinul nostru online veti gasi rapid un produs care sa se potriveasca perfect cu stilul dvs. de viata ocupat.

Protectie impotriva apei sau a zgarieturilor de pe ecran?

Expertii sustin ca repara mai multe telefoane cu ecrane zgariate decat smartphone-uri afectate de apa. In ambele cazuri, carcasele te ajuta sa eviti accidentele la care sunt supuse telefoanele si protejeaza in principal suprafata telefonului. In general carcasele au dubla utilizare si vor proteja telefonul atat de zgarieturi inerente cat si de caderi. Daca vrei sa te asiguri ca telefonul tau va supravietui cu usurinta unei tumbe, cauta o carcasa mai robusta. O poti gasi rapid in magazinul nostru online.

Samsung Galaxy A51 - descrierea telefonului

Nou aparut pe piata, Samsung Galaxy A51 vine cu schimbari majore fata de Galaxy A50. Gasim diferente evidente in zona frontala unde acum avem un ecran Infinity-O de 6.5 inch cu tehnologie AMOLED si un decupaj in forma de bulina pentru camera selfie. Expertii spun despre Galaxy A51 ca este genul de telefon care se va vinde singur, continuand trendul creat de predecesorul sau Samsung Galaxy A50. Carcasa din spate este fabricata din plastic, deoarece Samsung inca nu a trecut la sticla pentru modelele de tip mid-range, ceea ce inseamna ca are nevoie de protectie sporita. Senzorul de amprete este integrat sub display, fiind unul optic. Nu se incarca wireless si nici nu este rezistent la apa sau praf.