CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Samsung Galaxy A90 5G - Carcase telefoane

Filters Collapse
Modelul dispozitivului 1090
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Accesorii la preturi avantajoase pentru Samsung Galaxy A90 5G

Indiferent de telefonul pe care il folosesti stim ca ai nevoie de accesorii compatibile, de cea mai buna calitate. De aceea, iti oferim huse si carcase potrivite pentru o gama variata de device-uri, totul la cele mai avantajoase preturi. Daca esti in cautarea unui accesoriu pentru protectia noului Samsung Galaxy A90 5G, in catalogul nostru online poti alege diverse modele in functie de propriile preferinte. Ai huse si carcase din plastic, metal, lemn, sau silicon, precum si modele speciale prevazute cu muchii ranforsate sau cu functii suplimentare, capabile de a extinde functionalitatea clasica a unui accesoriu GSM - de exemplu, poti opta pentru o husa dotata cu buzunare speciale in care poti atasa acte, carduri sau bani.

Huse si carcase de calitate pentru Samsung Galaxy A90 5G

O husa compatibila inseamna un accesoriu creat special pentru un anumit model de device electronic; in cazul nostru noul Samsung Galaxy A90 5G. Pe scurt, toate modelele de huse si carcase pe care le regasesti in aceasta pagina se vor mula perfect dupa forma si design-ul constructiv al smartphone-ului tau. Husa va proteja carcasa, muchiile si display-ul fara a restrictiona accesul catre functiile de baza ale dispozitivului. Astfel, vei putea folosi in continuare porturile USB, butoanele de volum si power, camerele, difuzoarele si senzorii prevazuti.

Protectie impotriva accidentelor

Atunci cand iti folosesti smartphone-ul trebuie sa stii ca este in siguranta si ca niciun accident nu poate cauza defecte de natura estetica sau functionala. Echipat cu o husa sau cu o carcasa de calitate, telefonul Samsung Galaxy A90 5G va fi ferit de lovituri, cazaturi, zgarieturi si alte socuri mecanice similare. In plus, gadgetul tau va fi protejat de urmele uzurii zilnice, ceea ce inseamna ca va arata ca in prima zi, chiar si dupa multe luni de la prima utilizare. Comanda acum accesoriul care iti poate salva telefonul din oferta Etuo.ro.