Huse si carcase Samsung Galaxy Note 20

Huse pentru Samsung Galaxy Note 20


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Samsung Galaxy Note 20 Ultra, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Model dispozitiv 1102
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse din materiale rezistente pentru Samsung Galaxy Note 20

Iti place sa-ti verifici mesajele de pe retelele de socializare din mers? Stii ca e riscant, dar nu te poti abtine. Vestea buna este ca nu trebuie sa renunti la obiceiurile care iti aduc bucurie. In magazinul online etuo.ro, gasesti huse de protectie din materiale de calitate, rezistente la uzura. In sfarsit, a venit timpul sa spui adio efectelor inestetice provocate de zgarieturi si de socuri mecanice. Fii conectat si pastreaza legatura cu prietenii tai fara teama ca o miscare neatenta iti poate deteriora smartphone-ul. Niciun accident nu e prea brutal pentru un smartphone echipat cum se cuvine.

Uita de zgarieturi si socuri mecanice cu o husa eficienta

Orienteaza-te spre huse de protectie din materiale TPU, recomandate pentru duritatea lor si rezistenta in timp. Desi solide, carcasele din magazinul online etuo se claseaza pe locul 1 si la capitolul flexibilitate. Avantajul este ca acestea se muleaza perfect pe suprafata dispozitivului tau, asigurandu-i o protectie de lunga durata. Usor de indepartat, husele pentru modelele Samsung Galaxy Note 20, se curata eficient, pana in cele mai mici detalii. Decupajele husei permit accesul rapid la butoanele laterale si atasarea usoara a diferitelor accesorii specifice smartphone-ului tau.

Huse cu un design functional pentru Samsung Galaxy Note 20

Daca si tu cochetezi cu aspectul estetic al lucrurilor, carcasele de protectie de la etuo nu te vor dezamagi. Dincolo de rezistenta, husele noastre au un design modern, potrivit cu forma si ,,spiritul" fiecarui smartphone in parte. In functie de preferintele tale, in catalogul online etuo. ro gasesti huse viu colorate sau in degradeu. De asemenea, capitolul printuri este foarte generos si inspirat prin varietatea modelelor. Daca preferi simplitatea si rafinamentul, te poti orienta oricand spre o husa de protectie transparenta care pune in evidenta design-ul originar al smartphone-ului Samsung Galaxy Note 20. Fie ca alegi o husa standard sau una tip coperta de carte, siguranta este de partea ta si a telefonului tau.