CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Samsung Galaxy S20 FE - Carcase telefoane

Huse pentru Samsung Galaxy S20 FE


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Modelul dispozitivului 1123
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse si carcase pentru Samsung Galaxy S20 FE

Cand esti pe cale sa alegi un accesoriu nou pentru smartphone-ul tau, stim ca iti place sa iti pui in valoare spiritul creativ. Cauti huse si carcase atat pentru a proteja device-ul, dar in special pentru a-i schimba aspectul. Vrei un design creativ, un accesoriu potrivit stilului si personalitatii tale. Iar cand vine vorba despre noul Samsung Galaxy S20 FE trebuie sa ai la dispozitie doar produse de cea mai buna calitate. Totul, pentru a-ti pune in valoare dispozitivul portabil indiferent de situatii. In catalogul online Etuo.ro iti oferim o gama variata de huse si carcase compatibile cu telefonul tau Samsung. Filtreaza produsele in functie de culoare, forma, material, imprimeu grafic si alte elemente distinctive. Desigur, te bucuri de preturi avantajoase si de livrare rapida direct din stocul Etuo.

Protectie si stil cu accesoriul potrivit

Din lemn, plastic, metal, piele, acetat sau combinatii din materiale de calitate premium. Accesoriile pe care le gasesti in catalogul magazinului online Etuo.ro se vor potrivi perfect cu smartphone-ul tau Samsung Galaxy S20 FE. Toate husele si carcasele din oferta noastra sunt compatibile cu noul model Samsung ceea ce inseamna ca accesoriul ales se va mula fara probleme dupa forma si designul smartphone-ului. Husa sau carcasa va proteja device-ul fara a limita folosirea acestuia. Fiecare produs este prevazut cu decupaje speciale pentru difuzoare, camere principale si frontale, senzori, sau butoane de volum si Power. In plus, ai la dispozitie numeroase modele din care sa alegi o husa sau o carcasa cu care sa te asortezi in fiecare zi.

Din grija pentru telefonul tau Samsung Galaxy S20 FE

Comanda acum o husa sau o carcasa realizata din materiale rezistente, capabile sa ofere toata protectia de care device-ul tau are nevoie. Alege produse durabile dar placute la atingere si confectionate cu responsabilitate si atentie la cele mai mici detalii. Bucura-te de accesorii GSM de calitate pentru a folosi smartphone-ul Samsung Galaxy S20 FE fara constrangeri, indiferent de activitatea pe care o desfasori.