CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Samsung Galaxy S23 Ultra - Carcase telefoane

Huse pentru Samsung Galaxy S23 Ultra


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Plus, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Modelul dispozitivului 1090
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Accesorii de protecție pentru Samsung Galaxy S23 Ultra

Ai cel mai cool telefon mobil, Samsung Galaxy S23 Ultra, dar parcă îi lipsește ceva. Și nu, nu este vorba despre camerele foto sau video, designul de excepție sau muchiile perfecte. Este vorba despre o husă de protecție confecționată din materiale rezistente. O husă care să mențină curat difuzorul telefonului pentru ca tu să te bucuri mereu de muzica preferată. Pe scurt, o husă care să-ți păstreze gadgetul preferat intact pentru cât mai mult timp și să-ți protejeze investiția. O carcasă de protecție care să-i fie partener telefonului tău atunci când faci activități afară, adică: te plimbi cu trotineta, faci jogging, mergi pe un traseu montan alături de prietenii tăi. Așa că, anticipează șocurile mecanice care îți pot afecta telefonul Samsung Galaxy S23 Ultra și protejează-l cu o husă confecționată din materiale rezistente. Astfel, nu mai ai grija că telefonului tău mobil i se poate întâmpla ceva și ai libertatea pe care o meriți. Husa de protecție îți va securiza gadgetul Samsung Galaxy S23 Ultra, iar tu te vei putea bucura de multe activități interesante indoor și outdoor. Ține minte că o husă confecționată din materiale de calitate îți protejează telefonul Samsung Galaxy S23 Ultra în orice moment, chiar și atunci când pisica ta poate este mult prea jucăușă. Însă unde găsești o husă care să îndeplinească toate cerințele tale? Să se curețe ușor, să aibă o culoare plăcută, să fie confecționată din materiale de calitate superioară, care să-ți protejeze telefonul de tot ce înseamnă accident sau eveniment neplăcut?

Huse de protecție pentru Samsung Galaxy S23 Ultra

Ți-ai propus ca Samsung Galaxy S23 Ultra să arate impecabil timp îndelungat și să fie protejat mereu, indiferent de ce activitate ai de făcut? Atunci, site-ul Etuo e aici pentru tine. Aici găsești huse din materiale rezistente pentru ca Samsung Galaxy S23 Ultra să se bucure de cea mai bună protecție, zilnic, indiferent de stilul tău de viață. Poți alege huse de piele, de plastic, tip bumper sau flip-flop. Află și cum să cureți o husă de telefon din piele, dacă îți dorești ca telefonul tău să aibă o husă elegantă, care nu se demodează niciodată. Etuo devine partenerul tău de încredere pentru protecția telefonului Samsung Galaxy S23 Ultra. Pe lângă protecție, mai ai un avantaj: te bucuri de cel mai cool telefon. Toți prietenii te vor întreba de unde ai husa pe care o poartă telefonul tău. Era huselor în culori neutre a trecut. Acum, te bucuri de o gamă variată de carcase și huse, gata pentru a fi folosite.

Accesorii compatibile pentru Samsung Galaxy S23 Ultra

La Etuo, găsești mereu huse și carcase compatibile cu telefonul tău mobil Samsung Galaxy S23 Ultra. Astfel, te vei putea bucura de el mai mult timp. Vei putea asculta muzica preferată, vei putea derula videoclipurile recomandate de prieteni și-ți vei lăsa creativitatea liberă cu ajutorul camerei foto. Uite care sunt avantajele utilizării unui set special de lentile externe. Răsfoiește catalogul online, alege-o pe care care-ți completează stilul și fii original. Husele pentru Samsung Galaxy S23 Ultra au decupaje speciale pentru ca tu să-ți folosești gadgetul mobil la capacitate maximă. Iar materialele din care sunt confecționate sunt durabile și plăcute la atingere. Ne-am gândit că vrei ca telefonul tău Samsung Galaxy S23 Ultra să beneficieze în doi timpi și trei mișcări de cea mai bună protecție, așa că ai din partea noastră livrare rapidă. Mai venim cu o veste bună: dacă vei comanda produse în valoare de peste 100 de lei, livrarea este gratuită. Abonează-te la newsletter-ul nostru și la prima comandă plasată ai 10% reducere. Alege-ți husa care-ți completează telefonul Samsung Galaxy S23 Ultra de la Etuo!