0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Samsung Galaxy Tab A 10.5

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase pentru tableta Samsung Galaxy Tab A 10.5 – Gaseste cea mai potrivita husa de protectie pentru tableta ta preferata

Pentru ca niciun alt accesoriu nu poate sublinia stilul individual al unei tablete, dar nici sa o protejeze la fel de bine ca o carcasa de protectie, am creat aceasta colectie special pentru tine. Motivul pentru care ai ajuns aici este pentru ai o tableta Samsung Galaxy Tab A 10.5. Asadar, nu mai este niciun dubiu pentru tine ca este necesar sa o protejezi corespunzator.

Investeste in performanta tabletei tale cumparand o carcasa de protectie

Diferitele modele de carcase pentru tableta Samsung Galaxy Tab A 10.5 sunt o combinatie excelenta intre gradul superior de protectie pe care il asigura si aspectul original pe care il va adopta odata cu montarea carcasei. Prin urmare, este important sa iti echipezi tableta cu o carcasa de buna calitate, astfel incat sa asiguri dispozitivului tau mobil un aspect impecabil pentru o perioada lunga de timp de la achizitie. Mai ales in cazul in care esti pasionat/a de calatorii, iar tableta lucreaza foarte bine ca suport pentru sistemul de navigatie sau pur si simplu folosesti constant tableta pentru videoclipuri, navigare pe internet, citit etc.

Renunta la orice risc asociat cu deteriorarea tabletei tale – Foloseste o husa de protectie

Cu cat o tableta este mai des folosita, cu atat mai mult creste riscul expunerii sale la diferite daune mecanice sau murdarie. Astfel, pentru a iti proteja dispozitivul impotriva zgarieturilor sau chiar socului survenit in urma caderii pe podea, comanda chiar acum o carcasa pentru tableta Samsung Galaxy Tab A 10.5 si scapa de orice griji suplimentare. Husele disponibile sunt la moda si sunt disponibile fie cu clapeta sau coperta, avand o deschidere similara cu cea a unei carti, din materiale durabile si flexibile din material plastic TPU.