Huse si carcase Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) (T290)

Huse pentru Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) (T290)


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

TabletSamsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) (T295), sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Model dispozitiv 1101
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Protejeaza-ti tableta Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) (T290) cu o husa

Samsung Galaxy Tb A 8.0 (2019) (T290) este tovarasul tau zilnic, mereu acolo atunci când ai nevoie de ceva. Este în legatura cu fiecare activitate pe care o desfasori în viata de zi cu zi. Fie ca o folosesti la job, fie ca te relaxeaza în timpul tau liber, tableta te ajuta sa îmbini utilul cu placutul. Prin urmare, speram ca te-ai gândit la modalitati prin care sa o protejezi de accidentele neprevazute. Chiar daca dispozitivul tau arata si functioneaza perfect astazi, asta nu înseamna ca nu i se poate întâmpla ceva imprevizibil. Si de aceea îti sugeram sa folosesti o husa de protectie.

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) (T290) poate fi în siguranta?

Sigur ca da. Singurul lucru pe care trebuie sa îl faci tu este sa îi oferi o protectie sporita împotriva evetualelor incidente neplacute pe care le poate experimenta. Vrei sa îti reamintim doar câteva dintre ele? Ei bine, stim ca îti place sa faci multe fotografii. Chiar daca nu esti fotograf de meserie, tot îti place sa cauti unghiul perfect din care poza sa iasa excelent. O pozitie gresita si gadget-ul tau Samsung Galaxy Tb A 8.0 (T290) îti poate scapa printre degete. Acea crapatura adânca de pe display-ul negru îti indica socul mecanic. Asa cum îti spuneam, dispozitivul tau portabil merge peste tot cu tine. Ai fost vreodata atent la modul în care îl transporti? Zilnic, mergi în foarte multe locatii, în timp ce tableta ta se afla în rucsac sau geanta alaturi de o multime de obiecte. Adesea, în timpul deplasarii, aceasta se poate lovi de lucruri mai solide si pot aparea zgârieturile. Si atunci, ce te faci daca ecranul tactil nu mai functioneaza corespunzator? De altfel, speram ca nu vrei sa testezi daca Samsung Galaxy Tb A 8.0 (T290) este rezistenta la apa. Niciun device nu este complet protejat împotriva lichidelor, indiferent de specificatiile trecute în manualul utilizatorului. Nici nu îti dai seama când paharul de apa se poate varsa accidental peste device-ul tau. Noi te sfatuim sa te gândesti serios modalitati prin care îi poti asigura dispozitivului tau o protectie îndelungata si sa alegi o husa de protectie.

Alege husa potrivita pentru Samsung Galaxy Tab A 8.0 (T290)

Te asiguram ca îi poti oferi dispozitivului tau protectia de care are nevoie. Cum poti face acest lucru? Îti spunem noi. Solutia ideala pentru tine sunt husele si carcarsele de la Etuo. Capacitatea de functionare a tabletei Samsung Galaxy Tab A 8.0 (T290) poate scadea din cauza incidentelor neplacute pe care le-am mentionat anterior. Husele pentru tablete de la Etuo sunt special create pentru a-ti îndeplini asteptarile. În plus, produsele noastre sunt confectionate din materiale de buna calitate. Intra în catalogul online Etuo.ro si identifica husa compatibila cu Samsung Galaxy Tab A 8.0 (T290).

Husele Etuo: tot ce e mai bun pentru Samsung Galaxy Tab A 8.0 (T290)

Design-ul gadget-ului tau este grozav, iar caracasa de pe spate este perfecta. Hai sa facem cumva sa ramâna în acest fel. Alege una sau mai multe dintre husele Wallet Book sau Wallet Book Fantastic disponibile în paginile catalogului online Etuo. Indiferent de gusturile, pasiunile sau preferintele tale, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau printre produsele noastre. Husa în stil coperta de carte vine cu o multime de design-uri propuse, dar tu o poti personaliza exact asa cum îti doresti. Nu trebuie sa îti faci griji, totul va arata minunat. De asemenea, ai la dispozitie peste 150 de modele din care poti alege un cadou pentru tine sau cineva drag. Încearca husele si carcasele din magazinul online Etuo.ro, iar noi te ajutam cu placere sa gasesti exact produsul de care ai nevoie pentru Samsung Galaxy Tab A 8.0 (T290).