0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Samsung Galaxy Xcover 5

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase de protecție pentru Samsung Galaxy Xcover 5

Din prima zi în care ți-ai achiziționat noul smartphone Samsung Galaxy Xcover 5, cauți o carcasă care să te scape de o grijă în plus. Siguranța telefonului tău este asigurată de o husă rezistentă și calitativă. Dacă alegi o husă de calitate, o să-ți păstrezi device-ul într-o stare foarte bună, atât ca aspect fizic dar și ca funcționalitate. Poți alege carcase fabricate din materiale diverse: din piele, plastic, silicon, acetat, lemn, metal, sau alte variante din materiale combinate. Dacă consideri că telefonul tău este des expus riscului de a fi lovit, atunci ai posibilitatea să cumperi o carcasă solidă, cu muchii groase, capabilă să îți protejeze telefonul Samsung Galaxy Xcover 5 chiar și în cele mai dure condiții de utilizare. Este comod și rapid să plasezi o comandă în magazinul online Etuo.ro, unde găsești o gamă diversă de accesorii GSM. După ce ai ales carcasa potrivită pentru tine, plasezi simplu comanda și noi ne ocupăm de restul. Te asigurăm că vei primi produsele în cel mai scurt timp posibil, la adresa specificată de tine. Raportul calitate-preț este unul corect și competitiv, iar ofertele promoțioale sunt mereu prezente și atractive.

Huse compatibile 100% cu Samsung Galaxy Xcover 5

Cauți o husă compatibilă pentru smartphone-ul tău Samsung Galaxy Xcover 5? Dacă ai nevoie de o carcasă care să fie 100% compatibilă cu telefonul tău Samsung Galaxy Xcover 5, noi avem soluția perfectă. Accesoriile de la Etuo.ro se mulează la fix pe toate formele smartphone-ului tău. Pentru că sunt perfect compatibile, husele sunt prevăzute cu decupaje speciale în zonele unde există camerele foto-video, butoanele fizice, a difuzoarelor și microfoanelor, dar și în zona porturilor de conexiune USB, sau în dreptul senzorilor pe care îi folosești de fiecare dată când ”butonezi” telefonul. În acest sens, nu trebuie să-ți faci griji pentru că decupajele husei se mulează perfect pe dispozitivul tău. Poți oricând să alegi o carcasă pentru Samsung Galaxy Xcover 5 care să se potrivească cu stilul tău de viață. Carcasa telefonului este un accesoriu important pentru dispozitivul tău portabil, mai ales atunci când vine vorba despre protecția pe care o asigură. Dar, în același timp contează și aspectul carcasei. Așadar, ai posibilitatea să alegi o gamă variană de modele, culori dintre cele mai diverse și imprimeuri deosebite care se potrivesc pentru utilizare zilnică sau pentru evenimente ocazionale. Din gama diversă pe care o avem, poți alege huse și carcase elegante, vesele, colorate, transparente sau dacă vrei să fii original, alege o husă personalizată cu mesajul pe care-l dorești.

Te poți baza pe siguranța oferită de carcasele Etuo

Scapă de un stres inutil, pentru că telefonul tău este protejat! Carcasele pentru Samsung Galaxy Xcover 5 sunt versatile și foarte rezistente la orice impact. Husele care îți protejează telefonul sunt confecționate din materiale de calitate, plăcute la atingere și rezistente la diferențe de temperaturi. Indiferent de sezon, carcasele nu își schimbă forma datorită temperaturilor din exterior. Indiferent de husa pe care o alegi, modelele pe care noi le avem au trecut cu succes de testele pentru lovituri mecanice. Astfel, poți uita de vizitele la service pentru că telefonul tău va avea un aspect impecabil, chiar și după o perioadă lungă de timp. Telefonul tău va avea o viață mai lungă și o să-și păstreze valoarea astfel încât poți obține un preț bun la revânzare. Pe site-ul nostru ai posibilitatea să setezi toate filtrele care o să te ajute să găsești culoarea, textura sau materialul preferat. În catalogul nostru, cu siguranță o să descoperi mai multe modele care îți plac. Nu uita că telefonul tău este mult mai rezistent în timp, dacă folosești o husă de protecție pentru Samsung Galaxy Xcover 5!