CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Sony Xperia 1 II - Carcase telefoane

Huse pentru Sony Xperia 1 II


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Sony Xperia 1, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase pentru Sony Xperia 1 II

Sony Xperia 1 II este un telefon elegant, cu un design minimalist, potrivit atât pentru ținute smart-casual, cât și pentru apariții elegante. De aceea, atunci când alegi o nouă husă sau o nouă carcasă pentru protecția device-ului tău, este important să fii sigur că accesoriul nu va denatura imaginea inițială a smartphone-ului. În catalogul etuo.ro găsești o gamă variată de modele de huse și carcase disponibile pentru Sony Xperia 1 II. De la variante clasice, la versiuni îndrăznețe și moderne, fiecare model va impresiona prin atenția acordată fiecărui detaliu. Descoperă colecția de accesorii disponibilă pentru telefonul tău Sony.

Protecția de care telefonul tău are nevoie

Sony Xperia 1 II se remarcă prin construcția sa distinctivă ce valorifică sticla până la cel mai mic detaliu. Chiar dacă smartphone-ul tău are un design impresionant, nu înseamnă că acesta va rămâne la fel pe măsură ce timpul trece. Uzura zilnică și momentele de neatenție pot duce la mătuirea sticlei, la zgârierea ei, sau chiar la fisurarea și spargerea ecranului sau a carcasei. Ei bine, acum poți evita astfel de evenimente neplăcute alegând o husă sau o carcasă pentru protejarea telefonului tău Sony Xperia 1 II. Și ai o mulțime de modele din care să alegi.

Huse și carcase pe gustul tău

În catalogul online etuo.ro găsești diversitate în ceea ce privește modelele de huse și carcase disponibile pentru Sony Xperia 1 II. Poți alege huse din plastic, metal, lemn sau silicon, sau poți opta pentru carcase prevăzute cu muchii întărite ce sporesc protecția oferită telefonului. Fiecare accesoriu este compatibil cu noul model Sony Xperia, ceea ce înseamnă că husele se vor mula perfect după designul telefonului. Pe scurt, accesoriul va proteja device-ul în timp ce tu vei putea folosi în continuare porturile de încărcare, butoanele de volum, camerele și difuzoarele.