CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Sony Xperia 10 II - Carcase telefoane

Huse pentru Sony Xperia 10 II


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Sony Xperia 10, Sony Xperia 10 III, Sony Xperia 10 IV, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse și carcase compatibile cu Sony Xperia 10 II

Tocmai ai cumpărat noul Sony Xperia 10 II? Dacă vrei să îți protejezi telefonul și să îl păstrezi ca nou pentru mult timp, îți recomandăm accesorii de cea mai bună calitate. Comandă o husă sau o carcasă pentru a-i proteja spatele din sticlă, ecranul și muchiile. Evită deteriorarea dispozitivului și economisește bani – reparațiile telefonului sunt scumpe și, de multe ori, depășesc chiar prețul de achiziție inițial. Husele și carcasele disponibile în catalogul online etuo.ro sunt compatibile cu noul model Sony Xperia, așadar se vor potrivi fără probleme cu designul celei de-a doua generații a Xperia 10.

Huse clasice, moderne, sau cu tematică pentru Sony Xperia 10 II

Vrei o husă cu tematică pe care să o asortezi cu o sărbătoare anume, sau cu o perioadă specială din viața ta? Acum îți poți accesoriza smartphone-ul în cel mai inedit mod posibil. Ai la dispoziție o gamă diversă de huse și carcase disponibilă pentru Sony Xperia 10 II. Poți alege modele clasice, vintage, moderne sau cu tematică specială, totul din stoc, cu livrare imediată. Asortează-ți telefonul cu fiecare ținută și cu fiecare stare de spirit. Mișcă-te în voie uitând de grija smartphone-ului cu accesoriile potrivite. Profită acum de cele mai avantajoase oferte.

Huse și carcase pentru protecția smartphone-ului Sony Xperia 10 II

Din plastic, silicon, metal sau lemn, husele și carcasele compatibile cu smartphone-ul Sony Xperia 10 II asigură protecția de care dispozitivul tău portabil are nevoie. Stilul de viață activ duce la degradarea în timp a telefonului, ceea ce poate influența timpul în care optezi pentru achiziționarea unui nou terminal. Așadar, economisește bani și bucură-te de smartphone-ul tău pentru mai mult timp. Accesorizează-l cu o husă sau cu o carcasă compatibilă și ferește-l de uzura zilnică sau de alte evenimente nefericite care pot culmina cu nevoia unor reparații costisitoare.