Huse Sony Xperia L4 - Carcase telefoane 

(Numărul de produse: 0)
No search results

Huse si carcase pentru Sony Xperia L4

Vrei sa te bucuri pe termen lung de un smartphone cu adevarat performant? La un raport foarte bun calitate - pret, modelul Sony Xperia L4 satisface cerintele oricarui utilizator de smartphone. Are display HD+, procesor 3 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare. Fata de modelele anterioare, Sony a venit cu imbunatatiri la nivel de display, spatiu de stocare dublat si camera foto mai performanta. Nu-i asa ca vrei sa iti stii telefonul Sony Xperia L4 protejat? Alege, in acest caz, alege din gama de huse si carcase de protectie pentru Sony Xperia L4 din catalogul etuo.ro.

Cum protejeaza o husa sau carcasa telefonul

Se spune ca husele sau carcasele sunt accesoriul recomandat pentru protectia smartphone-ului impotriva zgarieturilor, loviturilor, cazaturilor si a altor socuri mecanice. Oricat de grijuliu ai fi cu smartphone-ul tau, mereu se pot intampla accidente, oricat de mici. Nu vrem sa cobim, bineinteles, insa se poate intampla oricui, chiar si cand te astepti mai putin. E vorba de acel moment cand iti scapa din greseala telefonul din mana, cand filmezi la un concert. Sau cand un coleg de birou varsa din greseala o cana de cafea pe masa, chiar langa telefonul tau. Nu stii cand si daca se va intampla, insa mai bine sa iti mentii smartphone-ul Sony Xperia L4 in siguranta, decat sa iti para rau dupa aceea.

Huse sau carcase colorate, pentru toate gusturile

La etuo.ro, husele si carcasele pentru Sony Xperia L4 vin in culori diferite sau transparente. Avem si modele cu imagini sau simboluri grafice, precum si modele care imbraca si display-ul acestui dispozitiv, precum si carcasa din spate. Telefoanele de la Sony sunt renumite pentru carcasa lor rezistenta, insa la apa, cazaturi, praf sau obiecte ascutite, sunt vulnerabile. Alege acum o husa de protectie compatibila cu Sony Xperia L4!