0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Sony Xperia XA1

Huse pentru Sony Xperia XA1


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Sony Xperia XA1 Plus, Sony Xperia XA1 Ultra, sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase si huse pentru telefon Sony Xperia XA1 – Accesorii speciale dedicate unui model special de smartphone

Odata ce ti-ai cumparat un telefon Sony Xperia XA1 este important sa iti alegi si anumite accesorii speciale pentru acesta. Cea mai importanta recomandare este sa asiguri dispozitivelor portabile nou achizitionate o protectie eficienta si rezistenta. Fara o protectie adecvata, telefonul poate suferi zgarieturi si abraziuni, atat pe suprafata ecranului cat si pe carcasa originala a dispozitivului. Astfel de zgarieturi nu sunt apreciate de nimeni. De aceea, ai grija sa nu scada valoarea de achizitie a telefonului tau. Investeste in accesorii de calitate superioara si asigura un grad de protectie ridicat pentru telefonul tau smartphone.

Cumparand carcase originale dedicate modelului de smartphone Sony Xpieria XA1 oferi un plus de valoare telefonului tau

In oferta magazinului nostru etuo.ro gasesti numeroase tipuri si modele de huse pentru telefoane, de la huse din silicon, pana la carcase complete de protectie si huse din piele ecologica. Gasesti in aceasta colectie dedicata modelului Xpieria XA1 carcase integrale (fata, spate), cat si doar pentru spate si huse de tip flip carte. Toate aceste produse sunt considerate de numerosi utilizatori de smartphone ca fiind esentiale pentru protectie. Fiind special create pentru modelul XA1, carcasele au toate decupajele necesare pentru componente, conectori si chiar, in anumite cazuri, butoane laterale suplimentare, conform design-ului original al telefonului.

Carcase pentru telefoane Sony Xperia XA1: 99% originalitate si 1% inspiratie

Oricare dintre carcasele si husele disponibile in aceasta colectie sunt realizate din materiale de calitate superioara. Acest lucru este vizibil si practic apreciat de orice utilizator, datorita cresterii eficientei protectiei impotriva zgarieturilor si abraziunilor. Din gama de carcase pentru Xperia XA1 poti alege nu doar huse monocolore, ci si carcase multicolore cu o multime de imprimeuri, print-uri, imagini si fotografii. Adopta un stil neconventional si “sparge” monotonia din timpul oricarei zile schimband carcasa in functie de tipul activitatilor tale.