CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Vodafone - Carcase telefoane

AFISATI PE SITE Collapse

Accesorii pentru protectia smartphone-urilor Vodafone

Telefoanele Vodafone pot fi oricand accesorizate cu cele mai frumoase huse si carcase. Poti alege sa schimbi aspectul smartphone-ului tau si sa-l transformi intr-un accesoriu cu care sa te faci remarcat. Tot ce trebuie sa faci este sa valorifici spiritul tau de creatie si sa alegi o husa sau o carcasa care sa te reprezinte. Si este atat de usor atunci cand ai atat de multe modele din care sa alegi. Catalogul online Etuo.ro iti pune la dispozitie o gama variata de huse si carcase compatibile cu cele mai populare smartphone-uri Vodafone. Alege acum accesoriul potrivit.

Protectie si stil intr-un singur produs

Husa sau carcasa potrivita trebuie sa faca doua lucruri pentru telefonul tau Vodafone: sa il protejeze indiferent de situatie si sa ii schimbe aspectul. Ei bine, varietatea noastra de modele te va ajuta sa-ti valorifici la maximum creativitatea. In plus, accesoriile noastre vor proteja smartphone-ul de zgarieturi, cazaturi, lovituri, praf, apa si mizerie. In plus, husele si carcasele pot extinde functionalitatea telefonului in functie de preferintele pe care le ai: poti alege o husa cu coperta, cu decupaj in zona ecranului, de tip carte, sau de tip flip-flop.

Vodafone, un rebranding pentru toate gusturile

Telefoanele Vodafone reprezinta un rebranding gandit pentru a dezvolta o gama de dispozitive accesibile pentru fiecare client al distribuitorului de servicii mobile mai sus amintit. La baza se afla smartphone-uri Alcatel, asadar vorbim despre produse fiabile care ofera un bun raport calitate/pret. Daca si tu ai ales un smartphone Vodafone, alege cele mai moderne si eficiente solutii de protectie si personalizare. Vezi oferta noastra pentru gama de huse si carcase compatibile cu dispozitivele Vodafone.