Huse si carcase Xiaomi Mi 10 Youth Edition

Huse pentru Xiaomi Mi 10 Youth Edition


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Lite, Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Model dispozitiv 1099
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Huse de protectie pentru Xiaomi Mi 10 Youth Edition

Il vrei alaturi. Il vrei in siguranta. Ai nevoie de el pentru proiectele tale, dar si pentru a-l folosi in scop personal. Este noul tau Xiaomi Mi 10 Youth Edition, primul smartphone cu camera periscopica de la Xiaomi si zoom optic 5x. O bijuterie in mainile tale! Asa-i ca nu vrei sa pateasca nimic? Stai linistit, noi avem solutia. Husele de protectie create special pentru modelul Mi Youth Edition iti permit sa porti cu tine telefonul pretutindeni, fara a sta cu emotii daca dispozitivul este supus unui pericol.

Protejeaza fiecare megapixel

Fie ca e vorba de ecran, fie ca e vorba de carcasa originala, ambele sunt protejate cu ajutorul huselor croite special pentru acest model. Pe etuo.ro gasesti o gama variata de carcase de protectie pentru Xiaomi Mi 10 Youth Edition. Acestea se muleaza perfect pe marginile telefonului si imbraca originala carcasa ca si cum asa ar fi iesit din fabrica. Nu ii schimba forma sau dimensiunea, ba chiar ii imbunatateste aspectul, daca alegi o husa cu un model care te reprezinta. Pentru ca telefonul, desi este un produs de serie, poate fi personalizat de fiecare utilizator. Gusturile tale nu au fost si nu vor fi niciodata de serie.

Carcasa ideala pentru Xiaomi Mi 10 Youth Edition

Ce poate fi mai placut decat sa stii ca noul tau smartphone Xiaomi este pe maini bune, indiferent in mainile cui ajunge? Aici ne referim la carcasa sau la husa, realizata din materiale rezistente, gata sa faca fata unui accident nedorit. Caci accidentul este cel care nu apare niciodata intentionat, de aceea telefonul tau are nevoie de o asigurare. Asa ca bucura-te de seria de huse si carcase colorate si vesele, simple sau transparente, din catalogul etuo.ro. Simte mereu spiritul tanar pe care il emana noul Xiaomi Mi 10 Youth Edition.