0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Xiaomi Mi 9 Lite

Huse pentru Xiaomi Mi 9 Lite


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 SE, sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase telefon Xiaomi Mi 9 Lite: Rezistenta si calitate inainte de toate

Oricat de multa grija ai avea de telefonul tau, nu poti sa eviti mizeria, cazaturile si frecarile de diferite obiecte pe care le ai in geanta sau in buzunar, precum cheile sau articolele de cosmetica, asa ca invariabil te poti alege cu tot felul de zgarieturi si fisuri. Ele pot cauza deterioararea telefonului si a functiilor lui si afecteaza si felul in care te prezinti in fata clientilor mai pretentiosi. Faptul ca un smartphone precum Xiaomi Mi 9 trebuie protejat nu e un mit, mai ales daca nu i-ai facut asigurare si depinzi de ele in orice moment al zilei.

Alege armura potrivita pentru smartphone-ul tau

Magazinul online etuo.ro te ajuta sa te blindezi cu carcase telefon Xiaomi Mi 9 Lite rezistente la toate tipurile de abraziune. Ele sunt foarte usor de curatat si confectionate din materiale durabile, precum silicon sau material TPU, care ii sporeste telefonului durata de viata si ii mentine un aspect impecabil in situatiile cele mai critice. Puteti varsa si cafea pe el, partile lui interioare si delicate vor fi protejate, iar asta va scuteste de nervii pe care ii puteti raspandi intr-o parte si-n alta si de serviciile de reparatii, care sunt costisitoare.

Nu face rabat de la calitate

O caracasa rezistenta si de calitate se dovedeste si mai necesara atunci cand esti fan al aventurilor, mai excat cand faci drumetii in natura si mergi la catarat cu telefonul dupa tine, pe stanci si printre bolovani, caz in care ai la dispozitie o serie intreaga de carcase blindate pentru telefon Xiaomi Mi 9 Lite. Daca vrei ceva mai delicat si sofisticat, care sa se potriveasca cu munca de birou, atunci te intampina husele din material de piele ecologica sau de tip coperta, menite sa-ti dea atitudinea sobra si profi de care ai nevoie intr-un mediu de afaceri.