0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Xiaomi Redmi K30 Pro

Huse pentru Xiaomi Redmi K30 Pro


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Xiaomi Redmi K30, Xiaomi Redmi K30 Ultra, Xiaomi Redmi K30S, sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse și carcase pentru Xiaomi Redmi K30 Pro

Xiaomi Redmi K30 Pro nu este doar un smartphone care oferă un raport calitate/preț excelent. Este un device care arată bine și în costrucția căruia au fost folosite materiale de calitate pentru a se obține un design premium. Știm că îți place atunci când device-ul pe care îl folosești arată impecabil. De aceea, îți recomandăm o husă sau o carcasă compatibilă. Doar așa poți să eviți apariția urmelor specifice uzurii zilnice. Să nu mai amintim și despre șocurile mecanice la care un telefon este supus în mod normal. Descoperă și tu accesoriile GSM potrivite pentru telefonul tău Xiaomi Redmi K30 Pro în oferta etuo.ro.

De ce să alegi o husă sau o carcasă?

O husă sau o carcasă de protecție reprezintă accesoriul recomandat pentru protejarea smartphone-ului de lovituri, zgârieturi, căzături și alte șocuri mecanice accidentale, sau nu. Pe scurt, acest accesoriu păstrează intactă funcționalitatea device-ului. În plus, îi păstrează și aspectul care a contribuit la decizia de a achiziționa dispozitivul de la bun început. Îți recomandăm huse și carcase de calitate, capabile să protejeze carcasa, muchiile și display-ul telefonului Xiaomi Redmi K30 Pro. Le ai pe toate în catalogul nostru online, într-o varietate de modele și materiale.

Protecție extinsă pentru Xiaomi Redmi K30 Pro

O husă compatibilă înseamnă un accesoriu care se potrivește ca o mănușă. Astfel, husa protejează zonele sensibile ale device-ului în timp ce permite utilizarea normală a acestuia. Pe scurt, accesoriul este prevăzut cu decupaje speciale pentru porturile principale ale dispozitivului Xiaomi Redmi K30 Pro. Chiar dacă smartphone-ul este îmbrăcat în husă sau în carcasă tu vei putea să folosești porturile USB, difuzoarele, butoanele fizice de volum și power, precum și camerele principale și cele frontale. O protecție extinsă pentru un telefon care arată mereu ca în prima zi.