Huse si carcase Xiaomi Redmi Note 4

Huse pentru Xiaomi Redmi Note 4


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Xiaomi Redmi Note 4 Pro, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Model dispozitiv 1099
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Carcase si huse de phablet Xiaomi Redmi Note 4 – Rezistenta la superlativ si un design ireprosabil

Producatorul chinez Xiaomi a lansat modelul Redmi Note 4 in trimestrul al treilea din anul 2016. In functie de versiune, acest model hibrid intre tableta si telefon a devenit suficient de accesibil pentru majoritatea utilizatorilor sai. Mai mult, acest dispozitiv portabil are specificatii competitive in comparatie cu dispozitive chiar si mai scumpe. Acest tip de device are un design care impresioneaza inca de la prima vedere si o carcasa puternica. Din pacate, datorita aspectului elegant, in cazul in care nu alegi sa iti protejezi dispozitivul risti sa fie acoperita, in timp, de tot felul de zgarieturi.

Combinatia perfecta dintre telefon si tableta care trebuie protejata

Acesta este cazul oricarui telefon sau tableta pe care o folosesti in fiecare zi. In plus, riscul de expunere la abraziuni sau murdarie este cu atat mai ridicat, in cazul in care nu alegi o carcasa de protectie. De aceea, merita sa iti cumperi o carcasa sau husa pentru Redmi Note 4, astfel incat sa iti protejezi dispozitivul impotriva diferitelor tipuri de deteriorari mecanice. Husele din colectia noastra pentru acest dispozitiv sunt de inalta calitate, iar in functie de tipul si materialul husei, poti alege o carcasa suficient de rezistenta incat sa protejeze dispozitivul chiar si in timpul caderii sale la sol.

Din cateva sute de modele, iti vei putea alege modelul preferat

Carcasele pentru acest model Xiaomi sunt ideale pentru acesta, avand toate decupajele necesare pentru componente (aparat foto, difuzor) sau conectori (cablu casti, cablu incarcare). In plus, carcasele cu grafice colorate sau imagini si fotografii asigura dispozitivului tau un design excelent si un grad superior de protectie. Exista in seria aceasta cateva sute de modele disponibile, astfel incat telefonul tau Redmi Note 4 se va distinge imediat de restul telefoanelor. Suntem siguri ca orice coleg sau colega de la lucru, precum orice prieten/a drag/a va aprecia daca vei alege sa ii oferi in dar una dintre carcasele disponibile in aceasta colectie.