CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Huse Xiaomi Redmi Note 5 - Carcase telefoane

Huse pentru Xiaomi Redmi Note 5


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile Xiaomi Redmi Note 5 Pro, sunt modele complet diferite

Filters Collapse
Modelul dispozitivului 1117
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Carcase telefon Xiaomi Redmi Note 5 pentru a-ti proteja si mai bine smartphone-ul tau

Traim intr-o lume interconectata din ce in ce mai mult prin intermediul tehnologiei. De aceea, protejarea dispozitivului mobil este o actiune necesara ce poate fi simplu realizata prin intermediul carcaselor de telefoane. Nu uita ca fiecare carcasa disponibila in aceasa colectie este dedicata modelului Xiaomi Redmi Note 5. Asadar, caracteristicile acestor carcase indeplinesc intocmai dimensiunile acestui model de telefon, avand inclusiv decupajele necesare pentru componente sau conectori.

Orice dispozitiv mobil folosit zilnic merita “imbracat” in carcase de protectie

Obiectivul comun al fiecarei carcase sau huse pentru telefon disponibila in aceasta serie este sa iti protejeze mult mai bine smartphone-ul. Cu alte cuvinte, daca iti transporti telefonul in buzunar sau geanta, cu atat mai mult merita sa il protejezi impotriva abraziunilor si zgarieturilor. Astfel, iti poti cumpara o carcasa din silicon sau una blindata, in functie de pasiunile personale si tipul activitatilor desfasurate zilnic. Oricare dintre carcasele disponibile in aceasta colectie sunt concepute pentru a proteja smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 5 impotriva deteriorarilor mecanice, precum si murdariei sau petelor de grasime, vopseluri, alimente etc.

Pentru mai multa precizie si un grad superior de protectie alege huse de inalta calitate

Din colectia etuo poti alege huse flexibile din materiale de inalta calitate, plastic siliconic TPU sau huse dure, blindate care reusesc sa absoarba socurile din timpul impactului cu solul. Indiferent de tipul carcasei preferat, orice varianta ofera smartphone-ului tau Xiaomi Redmi Note 5 un aspect nou, deosebit si original. Carcasele de telefon nu mai sunt doar niste simple accesorii functionale, ci dispun si de un grad superior de eleganta, astfel incat iti vei putea folosi dispozitivul mobil cu si mai multa placere si indemanare.