0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase Xiaomi Redmi Note 8

Huse pentru Xiaomi Redmi Note 8

Smartphone-ul Redmi Note 8 Pro si Redmi Note 8t este un model complet diferit

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse telefon pentru dispozitivul tau Xiaomi Redmi Note 8

Fiecare telefon unic si are particularitatile sale, de aceea si carcasa acestuia trebuie sa fie creata special pentru el. O carcasa necorespunzatoare poate sa nu protejeze cu adevarat dispozitivul tau, iar acesta va putea fi deteriorat cu usurinta. De aceea, sfatul nostru este sa investesti intr-o husa pentru telefon ce se potriveste cu exactitate tipului de telefon folosit, iar efectul va fi unul maxim. Tu te vei asigura ca acesta este in deplina siguranta si il vei putea utiliza linistit fara sa iti faci griji de o eventuala dauna.

Huse colorate sau monocrom?

In magazinul nostru online vei gasi o gama variata de carcase tematice, decorate cu frumoase imagini sau citate, cat si carcase simple. In plus, poti opta si pentru personalizarea acestora cu ajutorul aplicatiei noastre online. Oricare ar fi alegerea ta, faptul ca te-ai decis sa investesti intr-o carcasa de protectie telefon este lucrul ce te va ajuta pe viitor sa economisesti bani si timp. Nu vei mai sta cu grija ca telefonul tau poate fi deteriorat datorita unor daune mecanice si vei economisi timp si bani pentru ca nu vei mai fi nevoit sa faci o vizita la service.

Despre telefonul Xiaomi Redmi Note 8

Telefoanele Redmi Note 8 si Redmi Note 8 Pro sunt smartphone-uri ce au fost dezvoltate de Redmi, o sub-marca a Xiaomi Inc. Ele au fost lansate pe 29 august 2019 in cadrul unui eveniment organizat in China. Telefonul Redmi Note 8 Pro vine cu un ecran Full HD + Dot Notch de 6,53 inch. De asemenea, el foloseste o configuratie a camerei quad de 64MP + 8MP + 2MP + 2MP si suplimentar o camera selfie de 20MP, prima pentru seria Redmi Note. In acelasi timp, este primul smartphone care este alimentat de chipsetul octa-core Mediatek G90T. Este livrat cu o capacitate de baterie de 4.500mAh si cu incarcator rapid USB Type-C 18W in pachet.