0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase ZTE Blade A5 (2019)

Huse pentru ZTE Blade A5 (2019)


?

Cum poti afla modelul telefonului tau smartphone?

Smartphone-urile ZTE Blade A5 (2020), sunt modele complet diferite

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse și carcase compatibile cu ZTE Blade A5 (2019)

Dacă tocmai ai cumpărat noul ZTE Blade A5 cu siguranță vrei să alegi o husă compatibilă prin care să-ți protejezi telefonul pentru cât mai mult timp posibil. În catalogul online etuo.ro găsești o gamă variată de accesorii special create pentru smartphone-ul tău. Alege husa sau carcasa care îți place și bucură-te de cele mai avantajoase prețuri. Toate produsele sunt confecționate din materiale rezistente, dar ușoare ceea ce asigură un aspect discret care nu va schimba designul original al telefonului.

Protecție indiferent de situație cu huse și carcase de calitate

Husele și carcasele disponibile în oferta etuo.ro sunt de calitate superioară asigurând protecție garantată pentru telefonul ZTE Blade A5. Accesoriile sunt compatibile cu modelul lansat în 2019 ceea ce înseamnă că se vor mula perfect după forma și carcasa smartphone-ului. Așadar, husa nu va limita funcționalitatea dispozitivului portabil; vei putea folosi în continuare porturile USB, butoanele de volum sau cu difuzoarele și camerele foto din dotare. Poți alege huse și carcase din plastic, silicon, TPU sau metal în funcție de preferințe.

Ai grijă de telefonul tău oriunde te-ai afla

Husele și carcasele disponibile pentru telefonul ZTE Blade A5 (2019) te ajută să uiți de grija gadgetului tău oriunde te-ai afla și orice activitate ai desfășura. Aceste accesorii protejează atât ecranul cât și spatele smartphone-ului chiar și în cazul căzăturilor sau loviturilor puternice. Husele se mulează perfect după forma dispozitivului și se fixează ferm asigurând protecție crescută fie că telefonul se află pe o suprafață dură, sau în buzunar. Datorită materialelor de cea mai bună calitate, atașarea husei sau carcasei se face în cele mai sigure condiții și fără zgârieturi pe suprafața telefonului.