0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Huse si carcase ZTE Blade V10 Vita

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse și carcase pentru personalizarea telefonului

O husă sau o carcasă pentru telefon trebuie să fie, înainte de toate, potrivită pentru modelul dispozitivului care urmează să fie accesorizat. Altfel, nu va putea asigura nici protecția necesară și nici un aspect vizual plăcut. Este așadar important să alegi un accesoriu perfect compatibil cu smartphone-ul tău ZTE Blade V10 Vita. Doar în acest fel îți poți personaliza cu succes telefonul în cele mai diferite moduri. Ai la dispoziția ta o gamă variată de huse și carcase din care să alegi; în plus, nu uita că poți oricând să creezi o husă după propriile preferințe folosind configuratorul nostru online.

Huse rezistente pentru protecție garantată

După ce ai ales modelul de design pentru noua ta husă sau carcasă trebuie să te asiguri că accesoriul este și eficient atunci când vine vorba despre protecția oferită. După cum vei putea observa, poți opta pentru huse simple, discrete și subțiri sau pentru carcase speciale, cu grosimi ceva mai mari și cu sisteme dedicate pentru creșterea rezistenței la impact. Materialele diferă și ele în funcție de rezultatul final, opțiunile principale fiind plasticul, siliconul, metalul sau lemnul. Așadar, analizează-ți stilul de viață și alege o husă care să garanteze protecția telefonului tău ZTE Blade V10 Vita indiferent de situație.

Huse și carcase pentru ZTE Blade V10 Vita

Alege o husă sau o carcasă pentru smartphone-ul tău ZTE Blade V10 Vita. Doar așa poți fi sigur că telefonul tău este protejat în fiecare zi. O husă de calitate va proteja spatele, muchiile și ecranul device-ului de zgârieturi, lovituri sau căzături. În plus, mizeria, apa și praful sunt ținute la distanță. Prelungește durata de viață a gadgetului tău ZTE Blade V10 Vita echipându-l cu un accesoriu perfect compatibil.