Stocarea Locala pare a fi dezactivata în browser-ul dumneavoastra.
Pentru a avea cea mai buna experienta pe site-ul nostru, asigurati-va ca activati Stocarea Locala în browser-ul dumneavoastra.

  Favorite ()

Selfie stick-uri si seturi monopod

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Stick-ul selfie – de nelipsit dacă doriţi un selfie perfect

În prezent, un număr foarte mare de persoane care deţin un smartphone au, de asemenea, şi ceea ce numim selfie stick-uri. Un selfie stick reflectă, de fapt, progresele tehnologiei. Dintotdeauna, oamenilor le-au plăcut să facă fotografii şi să se fotografieze. În urmă cu ceva timp, chiar dacă aveam deja tot felul de telefoane inteligente, fotografiile nu erau întotdeauna cele mai reuşite. Cu siguranţă, cei mai mulţi dintre noi au încercat să facă fotografii cât mai cuprinzătoare şi, fără să dorească, au surprins şi braţul întreg în acea fotografie. Iar obstacolele pe care le-am întâmpinat cu toţii în încercarea de a obţine cele mai bune fotografii nu se opresc aici. Cele mai multe selfie stick-uri şi seturi monopod, aşa cum sunt cele pe care le găsiţi în magazinul etuo, vă ajută să obţineţi selfie-uri minunate. Totuşi, este bine de ştiut că stick-ul selfie, în ciuda denumirii, nu este potrivit doar pentru realizarea unor selfie-uri. Aceste stick-uri pot fi utilizate ori de câte ori doriţi să fotografiaţi grupuri mai mari de oameni sau peisaje frumoase din depărtare. De asemenea, un selfie stick este o necesitate dacă încercaţi în mod constatant să capturaţi unghiul perfect.

Fotografii portret, fotografii de grup şi fotografii panoramice – toate cu un stick selfie

Atunci când doriţi să achiziţionaţi selfie stick-uri sau seturi monopod, trebuie să acordaţi o atenţie sporită funcţiilor acestor accesorii. De exemplu, unele stick-uri vin cu tot felul de funcţii avansate. Un stick Bluetooth cu declanşare la distanţă este prevăzut cu o baterie şi va trebui încărcat ocazional. De asemenea, luaţi în considerare stick-urile extensibile şi reglabile. Unele selfie stick-uri se pot extinde şi pot ajunge la lungimi variate, ceea ce este de dorit dacă intenţionaţi să includeţi mai multe subiecte în fotografiile efectuate cu telefonul mobil. Alte selfie stick-uri au capete rotative, oferindu-vă opţiunea de a face fotografii în diferite unghiuri. În cele din urmă, cele mai multe modele de selfie stick-uri vă ajută să realizaţi fotografii-portret sau fotografii de grup cât mai reuşite şi cât mai creative.