Transmitator FM si Bluetooth

AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Accesorii GSM de cea mai bună calitate

Dacă ești în căutarea unor accesorii GSM prin care să poți extinde funcționalitatea gadgetului tău, în catalogul online etuo.ro găsești o gamă variată de produse. O categorie aparte de accesorii este reprezentată de transmițătoarele auto. Știm că atunci când ești în spatele volanului atenția ta trebuie să fie concentrată asupra traficului. De aceea, îți oferim accesorii GSM care îți pot face drumul mai plăcut. Descoperă gama noastră de transmițătoare auto și folosește în deplină siguranță telefonul atunci când ești la volan. Simplu, sigur și confortabil, oricare ar fi destinația ta.

Transmițătoare auto

Transmițătoarele auto sunt accesoriile GSM care folosesc energia electrică produsă de autovehicul pentru a extinde funcționalitățile de bază ale dispozitivelor tale portabile. În plus, un transmițător poate fi folosit în mai multe scopuri, în funcție de specificațiile disponibile. Pe scurt, cu ajutorul produselor potrivite îți poți folosi smartphone-ul sau tableta atunci când conduci fără ca atenția să-ți fie distrasă de la drum. Încarcă telefonul, folosește-i funcția GPS, sau ascultă muzica preferată indiferent de situație și de specificul traseului pe care îl ai de parcurs.

Transmițătoare cu funcții smart

Transmițătoarele auto sunt accesorii practice și extrem de utile, în special atunci când obișnuiești să petreci mult timp în spatele volanului. Funcționalitatea acestor produse variază în funcție de scopul pentru care vrei să le folosești. Însă, de cele mai multe ori, transmițătoarele sunt dotate cu funcții complexe care pot satisface toate nevoile tale. Așadar, poți achiziționa un transmițător auto pentru încărcarea eficientă a dispozitivelor tale portabile atunci când ești la volan. Poți folosi aceste accesorii GSM pentru a asculta muzica ta preferată, datorită modulatorului FM din dotare. În plus, ești sigur că rămâi mereu conectat datorită conectivității bluetooth și a modulului hands-free. Descoperă toată gama de transmițătoare auto în catalogul online etuo.ro.